Wandeltocht

Winterwandeltocht Stavoren.

Voor de mensen die na de kerstdagen weer een paar overtollige pondjes weg willen werken en alle andere wandel liefhebbers organiseert IJsclub Eénsgezindheid op woensdag 28 december alweer voor de 7e maal een winterwandeltocht.

Op deze winteravond tussen de kerstdagen en de jaarwisseling kunt u tijdens de sfeervol verlichte wandeling, langs de zeedijk en door de Noardermar tussen Stavoren en Molkwerum, genieten van de prachtige sterrenhemel, brandende vuurkorven, verlichte boerderijen, chocolademelk of glühwein enz.

De wandelaars van de 11 en 16 km kunnen tussen vijf en zes uur starten vanuit de IJsselmeerzaal van De Kaap. De wandelaars van de tocht van 5 kilometer kunnen starten tussen half zes en zes uur.

Om de kosten te dekken wordt volwassenen een inleg van € 7,- gevraagd, kinderen tot en met 12 jaar mogen voor € 4,- meelopen. De inleg kan worden aan de start voldaan. Ongeacht de afstand die u deze avond hebt gelopen ligt er aan de finish een medaille klaar.

Om er voor te zorgen dat er voldoende te eten en te drinken is voor iedereen verzoeken wij u u vooraf op te geven via 06-11730130, ijsclubstavoren@hotmail.com, of de website www.ijsclubstavoren.nl.

Met live muziek van Jentje!