Wandeltocht 2018

8e Winterwandeltocht IJsclub Eensgezindheid.

Vrijdag 28 december organiseert IJsclub Eensgezindheid alweer voor de 8e maal een winterwandeltocht in de dagen tussen kerst en de jaarwisseling. Ook dit jaar kan er tijdens de wandeling langs de zeedijk en door de Noardermeer tussen Stavoren en Molkwerum genoten worden van de sterrenhemel en sfeervol verlichte boerderijen.

De inleg die dit jaar wordt gevraagd is dan € 7,- voor volwassenen, kinderen tot en met 12 jaar mogen voor € 4,- mee wandelen.

De inleg kan aan de start worden voldaan. Hiervoor krijgt u naast een leuke herinnering bij aankomst, onderweg een hapje en een drankje.

De wandelaars van de tocht  van 11 en 16 km kunnen tussen vijf en zes uur starten vanuit de IJsselmeerzaal (1e verd.) van MFC De Kaap, de inschrijving begint een half uur eerder.

De wandelaars van de tocht van 5 km kunnen starten vanaf half zes.

Ondanks dat de duidelijk aangegeven route voornamelijk over voet- en fietspaden loopt en er op alle cruciale punten vrijwilligers staan, willen wij de deelnemers adviseren tijdens de wandeling goed zichtbare kleding of verlichting te dragen.

Om er voor te zorgen dat er voldoende te eten en te drinken is voor iedereen verzoeken wij u zich vooraf op te geven via  ijsclubstavoren@hotmail.com,  www.ijsclubstavoren.nl of 06-42901130,