Wandeltocht 2023

2019

 

De tiende Winterwandeltocht IJsclub Eensgezindheid.

Na een gedwongen uitstel, door corona en stormweer, van drie jaar organiseert op Donderdag 28 december 2023 IJsclub Eensgezindheid voor de derde keer de 10e winterwandeltocht. Genietend van de sterrenhemel en de sfeervol verlichte boerderijen kunt u deze avond een mooie ‘kuier’ door de Noardermar maken.

De wandelaars van de tocht van 11 en 16 km kunnen tussen vijf en zes uur starten vanuit de IJsselmeerzaal (1e verd.) van MFC De Kaap, de inschrijving begint een half uur eerder. De wandelaars van de wandeling van 5 km kunnen starten tussen half zes en zes uur.

De inleg, welke (liefst contant) aan de start in De Kaap kan worden voldaan, is voor volwassen € 8,- voor de 11 en 16 km. De vijf kilometer is voor volwassenen € 6,- en de kinderen van de basisschool mogen alle routes voor € 4,- meelopen. Hiervoor krijgt u onderweg een hapje en een drankje en als de kuier is volbracht een leuke herinnering in de Kaap.

Ondanks dat de duidelijk aangegeven route voornamelijk over voet- en fietspaden loopt én er op alle cruciale punten vrijwilligers staan, willen wij de deelnemers vriendelijk doch dringend adviseren tijdens de wandeling goed zichtbare (reflecterende) kleding en/of verlichting te dragen. Deelname aan de tocht is op eigen risico!

Om er voor te zorgen dat er voldoende snackjes en te drinken is voor iedereen verzoeken wij u zich vooraf op te geven via 06-37149606, ijsclubstavoren@hotmail.com, of via de site www.ijsclubstavoren.nl.

Mocht u door omstandigheden de tocht niet kunnen lopen en toch willen proeven van de gezellige sfeer die rond het evenement hangt kunt u zich natuurlijk altijd via www.ijsclubstavoren.nl opgegeven als vrijwilliger. Want om de tocht ordelijk te laten verlopen kunnen we altijd een paar extra handen gebruiken.

Wij hopen dat de weergoden ons dit jaar goedgezind zijn en we er samen een gezellig evenement van kunnen maken. Graag tot 28 december!!!

Bestuur IJsclub Eensgezindheid.