Wandeltocht 2021

2019

 

 

In verband met de Coronamaatregelen  is de tocht voor dit jaar afgelast.

10e Winterwandeltocht IJsclub Eensgezindheid. 

Dit jaar organiseert ijsclub Eensgezindheid op dinsdag 28 december de tiende winterwandeltocht. Een jaartje later dan gepland maar dat mag de pret niet drukken. Genietend van de sterrenhemel en de sfeervol verlichte boerderijen kunt u deze avond weer een ple-zierig kuiertje maken door de Noardermar. Naast de normale trakta-ties hebben we dit jaar een paar ‘muzikale’ verrassingen in peto.

De wandelaars van de tocht van 11 en 16 km kunnen tussen vijf en zes uur starten vanuit de IJsselmeerzaal (1e verd.) van MFC De Kaap, de inschrijving begint een half uur eerder. De wandelaars van de wandeling van 5 km kunnen starten tussen half zes en zes uur.

De inleg, welke aan de start kan worden voldaan, is € 7,50 voor volwassenen, kinderen van de basisschool mogen voor € 4,50 mee.

Hiervoor krijgt u onderweg een hapje en een drankje en een leuke herinnering aan de tocht bij terugkomst in MFC De Kaap.

Ondanks dat de duidelijk aangegeven route voornamelijk over voet- en fietspaden loopt en er op alle cruciale punten vrijwilligers staan, willen wij de deelnemers vriendelijk doch dringend adviseren tijdens de wandeling goed zichtbare (reflecterende) kleding en/of verlichting te dragen. Deelname aan de tocht is namelijk op eigen risico.

Om er voor te zorgen dat er voldoende te eten en te drinken is voor iedereen verzoeken wij u zich vooraf op te geven via 06-42901130, ijsclubstavoren@hotmail.com, of via de site www.ijsclubstavoren.nl.

En mocht u door omstandigheden de tocht niet kunnen lopen en toch willen proeven van de gezellige sfeer die rond het evenement hangt kunt u zich natuurlijk altijd via www.ijsclubstavoren.nl opgegeven als vrijwilliger. Want om de tocht ordelijk te laten verlopen kunnen we altijd nog wel een paar extra handen gebruiken.

Wij hopen dat de weergoden ons ook dit jaar weer goedgezind zijn en we er samen een gezellig evenement van kunnen maken.

Oant Sjen op 28 december